Μέσι: «Περνάμε μία περίεργη κατάσταση»

Μέσι: «Περνάμε μία περίεργη κατάσταση»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το μέλλον του στη Βαρκελώνη και για την κατάσταση που επικρατεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Για πρώτη φορά στο Καμπ Νόου εκφράζονται αμφιβολίες για την παραμονή του Λίονελ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα έως τον Ιούνιο του 2021, όμως έχει τη δυνατότητα να το «σπάσει» μέσω ενός ειδικού όρου.

Πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τα σενάρια; Ο Μέσι μίλησε στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» και σχολίασε σχετικά: «Αγαπώ την Βαρκελώνη, αν και πάντα θα μου λείπει το Ροζάριο. Είναι το σπίτι μου, έχω ζήσει περισσότερα χρόνια απ’ ότι στην Αργεντινή. Μου αρέσει η πόλη, ζω μια ζωή που με ικανοποιεί. Έχω την καθημερινή μου ρουτίνα, μπορώ λόγω της δουλειάς μου να περνάω χρόνο με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

 Βέβαια, ο Μέσι δεν είπε τίποτα διαφορετικό από αυτά που είναι ήδη γνωστά… Ωστόσο, είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα διέρχεται μίας δύσκολης περιόδου σε όλα τα επίπεδα, με αποκορύφωμα τη διαμάχη Μέσι-Αμπιντάλ, αλλά και την αποκάλυψη ότι η διοίκηση προσέλαβε μία εταιρία για να προωθεί αρνητικά σχόλια για τους παίκτες.
Ο Μέσι ανέφερε για το γεγονός: «Είναι μία περίεργη κατάσταση. Ο πρόεδρος είπε την δική του άποψη για το θέμα. Είναι πολύ περίεργο πραγματικά, αλλά έμαθα ότι θα παρουσιαστούν και αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει η ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ