Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3: Ματσάρα στην Ανδαλουσία, άτυχος ο Κούτρης

Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3: Ματσάρα στην Ανδαλουσία, άτυχος ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, αλλά στάθηκε άτυχος κάνοντας πέναλτι και αποχωρώντας με τραυματισμό στο 30'. Καταπληκτικό παιχνίδι με τη Μαγιόρκα να προηγείται δύο φορές και το τελικό 3-3 να κρίνεται δίκαιο.

Έπειτα από καταπληκτικό παιχνίδι στην Ανδαλουσία, με εναλλαγές σκορ και… συναισθημάτων, Μπέτις και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες 3-3 με τον Κούτρη να κάνει ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα αλλά να στέκεται εξαιρετικά άτυχος.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έκανε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μπέτις, ενώ στο ημίωρο αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού. Η Μαγιόρκα κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Μπέτις κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 3-2 πριν την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Στο 16’ ο Ερνάντεθ έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Κανάλες τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι. Στο 27’ η Μαγιόρκα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπούντιμιρ, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε νέο πέναλτι υπέρ της Μπέτις για να έρθει το 2-2 από τα πόδια του Φεκίρ.

Η Μπέτις είχε δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους και είδε τον Χοακίν να πετυχαίνει το 3-2 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, πριν έρθει ο δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Κούμπο, για να διαμορφώσει στο 70’ το τελικό 3-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ