Τραυματίας πάλι ο Αζάρ

Τραυματίας πάλι ο Αζάρ

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης ο νέος τραυματισμός του Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από το ματς με τη Λεβάντε.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος μόλις μερικές μέρες μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση υπέστη νέο τραυματισμό στον αγώνα με τη Λεβάντε.

Η Ρεάλ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ομάδα της Βαλένθια και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε τον Βέλγο να αποχωρεί τραυματίας στο 66′ της αναμέτρησης με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Όπως είναι φυσικό, η νέα αναποδιά με τον 28χρονο προκάλεσε έντονη ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο των Μερένχες, με το διάστημα της απουσίας του να παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Πάντως, ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» δεν ήταν και ιδιαίτερα καθησυχαστικός στις δηλώσεις του αναφορικά με το νέο πρόβλημα του Αζάρ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχει χτυπήσει στον αστράγαλο που τον είχε ταλαιπωρήσει και το προηγούμενο διάστημα. Θα δούμε με τις εξετάσεις σε τι κατάσταση είναι αλλά δεν φαίνεται πολύ καλό…».

Πλέον, ο πρώην άσος της Τσέλσι κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν ταχύτερα το νέο τραυματισμό και να θέσει εαυτόν διαθέσιμο για τα επερχόμενα κρίσιμα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο «16» του Champions League, αλλά και με τη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ