Μπαμπέ: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που με κάλεσε ο Ζιντάν στη Ρεάλ!»

Μπαμπέ: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που με κάλεσε ο Ζιντάν στη Ρεάλ!»

Ο Κιλιάν Μπαμπέ διηγήθηκε, μεταξύ άλλων, την πρόσκληση που δέχθηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν για να συμμετάσχει στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία τρομερή εμπειρία διηγήθηκε σε συνέντευξή του στο «Players Tribune» ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαμπέ!

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στην πρόσκληση του Ζινεντίν Ζιντάν το 2012, να συμμετάσχει στην προπόνηση των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπαμπέ ήταν μόλις 14 ετών τότε και φυσικά είχε αντιμετωπίσει με δέος αυτή την πρόσκληση.

Από την άφιξη στο προπονητικό κέντρο της «Βασίλισσας», στο πολυτελές αυτοκίνητο του Ζιντάν και στο αν έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια του ο νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν για να μπει στο όχημα του «Ζιζού».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαμπέ:

«Πετούσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα. Ήθελα απεγνωσμένα να πάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο από το αεροδρόμιο. Ο Ζιντάν μας συνάντησε στο πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του, ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο φυσικά. Είπαμε «γεια», και προσφέρθηκε να με πάει μέχρι το γήπεδο για την προπόνηση. Έκανε νόημα να κάτσω στο μπροστινό κάθισμα, αλλά εγώ πάγωσα και τον ρώτησα «Μήπως να βγάλω τα παπούτσια μου»; Χαχαχα! Δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό. Αλλά ήταν το αυτοκίνητο του Ζιζού!

Του φάνηκε πολύ αστείο και μου είπε «φυσικά όχι, έλα, μπες». Καθώς οδηγούσε για το γήπεδο, σκεφτόμουν μέσα μου, ότι βρίσκομαι στο αυτοκίνητο του Ζιντάν. Είμαι ο Κιλιάν από το Μποντί. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Μάλλον κοιμάμαι ακόμη στο αεροπλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ