Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Ρήξη χιαστού ο Κούτρης!

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Ρήξη χιαστού ο Κούτρης!

Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε πως ο Λεονάρντο Κούτρης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Λεονάρντο Κούτρης τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Μπέτις για τη La Liga και οι φόβοι του ισπανικού συλλόγου για το μέγεθος της ζημιάς επιβεβαιώθηκαν.

Συγκεκριμένα, πριν λίγη ώρα η Μαγιόρκα ανακοίνωσε πως ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Κούτρης που παραχωρήθηκε πριν μερικές εβδομάδες στη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν τα κακά μαντάτα, ότι δηλαδή έχει κοπεί ο χιαστός του άτυχου αμυντικού.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι η σεζόν τελειώνει πρόωρα για τον Κούτρη, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο. Συνολικά πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, έχοντας, μάλιστα, συμβολή στο γκολ που σημείωσε η Μαγιόρκα στον αγώνα με την Αλαβές.

Δείτε την ανακοίνωση της Μαγιόρκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ