Έφυγε ο Ρονάλντο, «ερήμωσε» ο Μέσι

Έφυγε ο Ρονάλντο, «ερήμωσε» ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε Clasico από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Ρεάλ με προορισμό την Ιταλία.

Οι δυο τους αποτελούσαν την… αφρόκρεμα του μεγαλύτερου ντέρμπι του πλανήτη.

Τα γκολ, τα ρεκόρ, τα επιτεύγματα και η γενικότερη παρουσία τους στα Clasicos έδιναν κάτι ξεχωριστό στα συγκεκριμένα ντέρμπι την τελευταία δεκαετία.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σημάδεψαν τις μεγάλες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα των τελευταίων δέκα χρόνων, όμως πλέον μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Μαδρίτη, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Μάλιστα, η φυγή του Πορτογάλου φαίνεται πως δεν έχει επηρεάσει μόνο την πρώην ομάδα του, αλλά και τον… Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός ακόμα προσπαθεί να πετύχει το πρώτο του γκολ σε Clasico από τη στιγμή που ο μεγάλος του αντίπαλος αποχώρησε από την Ισπανία, καθώς στα πέντε ντέρμπι που έχουν ακολουθήσει δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Τελευταίο παιχνίδι που ο 32χρονος βρήκε δίχτυα απέναντι στη Ρεάλ ήταν τον Μάιο του 2018 στο Καμπ Νου, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ