«Περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες»

«Περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες»

Ο Ισπανός άσος της Βαλένθια αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες», καθώς περιμένει πρόταση της Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται ενόψει του καλοκαιριού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Ισπανό άσο της Βαλένθια, Φερνάν Τόρες.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με την ομάδα της Καταλονίας να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα η «Mundo Deportivo», η εκτίμηση είναι… αμοιβαία, αφού ο 20χρονος φαίνεται πως αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης από τις νυχτερίδες, προκειμένου να πάρει μεταγραφή σε λίγους μήνες στους «μπλαουγκράνα».

Πάντως, η ομάδα της Βαρκελώνης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει πράγματι να τον αποκτήσει, αφού εκτιμάται πως η Βαλένθια δεν πρόκειται να αποδεχτεί πρόταση μικρότερη των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ