«Προσφέρει Γκριεζμάν για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

«Προσφέρει Γκριεζμάν για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

Η... επιχείρηση «Νεϊμάρ» αναμένεται να τεθεί σε ισχύ και το επόμενο καλοκαίρι, με τη Μπαρτσελόνα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Γκριεζμάν στην Παρί για χάρη της επιστροφής του Βραζιλιάνου.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον μεγάλο μεταγραφικό… πόθο των «μπλαουγκράνα».

Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος έχει κάνει ξεκάθαρο από την πλευρά του πως επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την επιστροφή του στον τόπο που μεγαλούργησε και το… φλερτ ανάμεσα τους έχει αναθερμανθεί το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, στη Βαρκελώνη φαίνεται πως έχουν πάρει το μάθημά τους από την… αποτυχία του προηγούμενου καλοκαιριού και φέτος έχουν πάρει την απόφαση να παίξουν τα ρέστα τους, προκειμένου να αποσπάσουν την έγκριση της Παρί για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία σενάρια από την Ισπανία, ο σύλλογος της Καταλονίας σκοπεύει να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν ως έμψυχο αντάλλαγμα για να πείσει τους ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας να πουν το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του 28χρονου.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσεις της Παρί, η οποία σε πρώτη φάση δείχνει αρκετά θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο αρκεί να ικανοποιηθούν στο ακέραιο οι οικονομικές της απαιτήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ