Επέμβαση στον χιαστό ο Κούτρης (pic)

Επέμβαση στον χιαστό ο Κούτρης (pic)

Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος είχε υποστεί πρόσφατα ρήξη χιαστού αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μαγιόρκα.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Πέμπτη (5/3) ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που είχε παραχωρηθεί στη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού, επέστρεψε στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης στο γόνατο από τον ιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.

Ο 24χρονος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση των «νησιωτών» με τη Μπέτις, με το ακριβές διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται κοντά στους έξι μήνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει σε συμφωνία τον Ιανουάριο με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του νεαρού άσου, προκειμένου να αποκομίσει εμπειρίες από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Παρόλα αυτά, η ατυχία δεν άργησε να χτυπήσει την πόρτα του 24χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Πλέον, ο Κούτρης στοχεύει να επιστρέψει δριμύτερος την επόμενη περίοδο και να αφήσει οριστικά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που προέκυψε κατά την παρουσία του στην Ιβηρική.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ