Σετιέν: «Τι το ξεχωριστό έχω κάνει για να βρίσκομαι εδώ;»

Σετιέν: «Τι το ξεχωριστό έχω κάνει για να βρίσκομαι εδώ;»

Την άποψη ότι δεν περίμενε ποτέ να αναλάβει το «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε ο Κίκε Σετιέν.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επέλεξε για αντικαταστάτη του Βαλβέρδε τον Κικε Σετιέν ,απόφαση  που προκάλεσε έκπληξη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Την ίδια έκπληξη φαίνεται πως είχε και ο ίδιος ο Σετιέν όταν του ζητήθηκε από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανέφερε σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «El Periodico» πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά: «Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι μου είχαν αναφέρει προτού ακόμα αναλάβω την ομάδα ότι θα μπορούσα να είμαι προπονητής του συλλόγου λόγω της φιλοσοφίας μου, ωστόσο εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Γιατί; Τι το ξεχωριστό έχω κάνει για να βρίσκομαι εδώ; Πρέπει να αναλύσεις αυτή την κατάσταση και να σκεφτείς το εξής: ποιο είναι το βιογραφικό μου;».

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε τον λόγο που τον προσέλαβε στον πάγκο της η Μπαρτσελόνα: «Πάντως, σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι όντως έχω παρόμοιες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θέλουν να παίζουν οι «μπλαουκράνα». Σε αυτό το κομμάτι ταυτιζόμαστε με την διοίκηση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ