Αλαβές – Βαλένθια 1-1: Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο

Αλαβές – Βαλένθια 1-1: Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής στη La Liga, η Βαλένθια προηγήθηκε με γκολάρα του Παρέχο, αλλά ο Μέντες κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Η «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζεται, με τη Βαλένθια να χάνει έδαφος μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 απέναντι στη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες», παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μάλλον… τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται, αφού η Αλαβές έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για την ανατροπή.

Ο Παρέχο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 34’ άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια, η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από την αντίπαλό της.

Τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν. Η Αλαβές πήρε τα ηνία, πίεσε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 73’ με τον Μέντες, έπειτα από φάση διαρκείας την οποία τσέκαραν και στο VAR για οφσάιντ, με τον διαιτητή να ειδοποιείται και να δείχνει σέντρα. Στο φινάλε η Αλαβές είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ