Το μήνυμα του Σιμεόνε για τους αγώνες με Σεβίλλη και Λίβερπουλ

Το μήνυμα του Σιμεόνε για τους αγώνες με Σεβίλλη και Λίβερπουλ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν νιώθει καμία πίεση για τους δύο κρίσιμους αγώνες που καλείται να δώσει μέσα σε λίγες μέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης, κόντρα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ.

Σήμερα απόγευμα Σαββάτου (7/3, 17:00) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη για την 27η αγωνιστική της La Liga. Βράδυ Τετάρτης (11/3, 22:00) οι «ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ στη ρεβάνς του Άνφιλντ, για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφερε πως δεν νιώθει καμία πίεση και πως όλοι στην Ατλέτικο είναι ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη ποδοσφαιρική εβδομάδα που έρχεται.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σιμεόνε:

«Δεν νιώθουμε καμία πίεση, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική εβδομάδα για εμάς, στην οποία θα αναζητήσουμε »μεγάλα» γκολ. Με τη Σεβίλλη έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Για τη διαφορά των εντός και των εκτός έδρας αγώνων: «Οι αριθμοί αποτυπώνουν αυτό το στοιχείο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Έχουμε μια διαφορετική δυναμική όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας. Παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και σιγουριά. Στον αντίποδα, οι εμφανίσεις μακριά από το δικό μας γήπεδο έχουν κοστίσει σε εμάς. Είναι καθήκον μου ως τεχνικός να διορθώσω αυτή την αδυναμία για να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Για την κρισιμότητα κάθε αγώνα: «Από την ημέρα που εγώ και οι παίκτες μου είμαστε σε αυτή την ομάδα, γνωρίζουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν να είναι τελικός».

Για τον αγώνα του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, είπε μόνο το εξής: «Κοιτάμε μόνο τη Σεβίλλη τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ