Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες με 2-2, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά από την Σεβίλλη στην βαθμολογία.

Δεν πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο «Anfield» για την ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ κόντρα στην Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε την Σεβίλλη  και ήθελε μόνο την νίκη που θα την οδηγούσε στην τρίτη θέση. Τελικά οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους την Σεβίλλη , αφού ήρθαν ισόπαλοι  2-2, με τους Σεβιγιάνους να διατηρούνται στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς την είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης  με τον Μοράτα στο 6ο λεπτό με το σουτ ωστόσο του Ισπανού επιθετικού να σταματάει από τους αμυντικούς της Σεβίλλης.

Στο 19ο λεπτό του αγώνα οι Σεβιγιάνοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Ντε Γιόνγκ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια η Ατλέτικο απάντησε άμεσα με τα γκολ των Μοράτα στο 32 και Φέλιξ στο 36΄, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 43΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκάμπος έκαναν το 2-2, το οποίο δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ