Άλμπα για χειρονομία προς οπαδούς: «Πρέπει να μας σέβονται»

Άλμπα για χειρονομία προς οπαδούς: «Πρέπει να μας σέβονται»

Ο Τζόρντι Άλμπα έδωσε την απάντησή του για το κλείσιμο των αυτιών του προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Σοσιεδάδ το βράδυ του Σαββάτου (7/3) με σκορ 1-0 και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της La Liga (η Ρεάλ βέβαια έχει ένα ματς λιγότερο).

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Τζόρντι Άλμπα πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε εξαιτίας παράβασης οφσάιντ. Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός μπακ πρόλαβε να πανηγυρίσει και να… κλείσει τα αυτιά του στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Γιατί το έκανε αυτό; Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Η ομάδα έχει καλή νοοτροπία και όλοι μας δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Κανείς δεν θέλει να μην παίζει καλά. Όμως δεν μου αρέσει να είναι το ματς στο 15’ στο 0-0 και να αρχίζουν να μας αποδοκιμάζουν. Εγώ σέβομαι τους πάντες, αλλά πρέπει να σέβονται και εμάς».

Επίσης, ο Άλμπα αναφέρθηκε και στις φήμες ότι δεν τα πάει καλά με τον Έντερ Σαράμπια, που είναι συνεργάτης του Κίκε Σετιέν: «Με αυτά που λέγονται είναι λες και σκότωσε κανέναν. Ο Σαράμπια ζει έντονα το ποδόσφαιρο, δεν έδειξε ασέβεια σε κανέναν. Εγώ στη θέση του μπορεί να έκανα χειρότερα αν ήμουν εκνευρισμένος σε ένα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ