Δούλεψε για την Μπαρτσελόνα η Μπέτις, 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δούλεψε για την Μπαρτσελόνα η Μπέτις, 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας πρώην «μπλαουγκράνα» ο Τέγιο, σκόραρε στο 82', έδωσε τη νίκη στη Μπέτις με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και επέτρεψε στη Μπαρτσελόνα να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή.

Μόλις μία εβδομάδα άντεξε στην κορυφή της Primera Division η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρώην του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, η Ρεάλ Μπέτις τη νίκησε 2-1 και την έριξε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Σίντνεϊ με ένα σουτ από δεξιά εντός περιοχής, ωστόσο οι «μπέτιγκος» δεν το χάρηκαν πολύ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο σκόρερ ανέτρεψε τον Μαρτσέλο, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Μπενζεμά ισοφάρισε.

Η Ρέαλ πίεζε για το δεύτερο γκολ, παραλίγο να το πετύχει στο 70’ με τον Μεντί ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση, όμως το δέχτηκε στο 82’… Ο Μπενζεμά έκανε λάθος γύρισμα, ο Γουαρδάδο έκλεψε και πάσαρε στον Τέγιο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα!

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μπάρτρα, Έντγκαρ Γκονζάλες (73’ Γούιδο Ροντρίγκες), Μορένο, Κανάλες, Έμερσον, Χοακίν (66’ Τέγιο), Γουαρδάδο, Φεκίρ, Μορόν

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Μαρσέλο (59’ Μεντί), Βαράν, Μιλιτάο, Μόντριτς (79’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Κρόος (69’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ