Αναβλήθηκε ο τελικός του Copa del Rey – Προς αναστολή και η διεξαγωγή της La Liga!

Αναβλήθηκε ο τελικός του Copa del Rey – Προς αναστολή και η διεξαγωγή της La Liga!

Ο τελικός του Copa del Rey ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού, ενώ θα γίνει έκτακτη σύσκεψη για τη ματαίωση δύο αγωνιστικών και στη La Liga.

Δραστικά μέτρα και στο ισπανικό ποδόσφαιρο!

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή του τελικού του Copa del Rey ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18 Απριλίου.

Ο τελικός βρίσκεται στον… αέρα, καθώς δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Τα έκτακτα μέτρα εξαιτίας του κορωνοϊού λοιπόν συνεχίζονται και στην Ισπανία.

Επίσης, θα διεξαχθεί έκτακτη σύσκεψη μεταξύ της La Liga, της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την Ένωσης ποδοσφαιριστών Ισπανίας, για να παρθεί η απόφαση αναβολής των επόμενων 2 αγωνιστικών της La Liga και της Segunda Division.

Αν αναβληθεί η αγωνιστική δράση για δύο αγωνιστικές, μέχρι την παύση για τις εθνικές ομάδες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο στην Ισπανία τουλάχιστον μέχρι τις 5 Απριλίου. Δηλαδή για 3 εβδομάδες!

Επιθυμία της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιριστών στην Ισπανία είναι να αναβληθούν οι αγωνιστικές, ενώ η διοργανώτρια Αρχή της La Liga επιμένει πως πρέπει να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση, με τα ματς να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ