Μανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό» (pic)

Μανγκαλά: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό» (pic)

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά με μήνυμα του στο Twitter ενημέρωσε πως νοσεί από τον κορωνοϊό, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι καλά στην υγεία του.

O Γάλλος διεθνής Ελιακίμ Μανγκαλά, δήλωσε ότι είναι ένας από τους πέντε παίκτες και το προσωπικό της Βαλένθια που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο 29χρονος Εζεκίελ Γκαράι έγινε ο πρώτος παίκτης της La Liga που προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό, όμως όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γάλλος νόσησε από τον Αργεντινό αμυντικό, με αποτέλεσμα να είναι σε καραντίνα και να αποφεύγει την επαφή με τους γύρω του για να μην του κολλήσει.

«Έμαθα ότι είμαι θετικός στον #coronavirus», ανέφερε ο Μανγκαλά στο Twitter. «Αισθάνομαι καλά και δεν έχω κανένα σύμπτωμα που να συνδέεται με τον ιό. Ωστόσο, είμαι σε καραντίνα στο σπίτι και χωρισμένος από την οικογένειά μου. Έμαθα ότι μπορούμε να μεταφέρουμε τον ιό χωρίς συμπτώματα, γι ‘αυτό συστήνω σε όλους να ακολουθήσουν τα μέτρα περιορισμού και να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο την επαφή με άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά».

Δείτε την ανάρτηση του Γάλλου αμυντικού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ