Ριβάλντο: «Μου θύμισε τον Κουτίνιο ο Γκριεζμάν όταν ήρθε στην Μπαρτσελόνα»

Ριβάλντο: «Μου θύμισε τον Κουτίνιο ο Γκριεζμάν όταν ήρθε στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του τόνισε ότι όταν είδε τον Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα του θύμισε τον Κουτίνιο, ενώ πιστεύει πως ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στους μπλαουγκράνα.

Ο Ριβάλντο παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Αντουάν Γκριεζμάν τονίζοντας πως όλοι περιμένουν ο Γάλλος να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα, αλλά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πρόσθεσε ότι ο Γάλλος τού θυμίζει τον Φελίπε Κουτίνιο, στη πρώτη σεζόν του Βραζιλιάνου στην ομάδα.

Μιλώντας στη Betfair, ο Ριβάλντο τόνισε: «Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα περιμένουν πολλά από τον Γκριεζμάν από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Ειδικά όταν δεν υπάρχει Κουτίνιο, οι Σουάρες και Ντεμπελέ είναι τραυματίες. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι η ώρα να σκεφτόμαστε από τώρα να τον πουλήσουμε. Είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ξέρει το ισπανικό ποδόσφαιρο από την θητεία του στην Ατλέτικο και όλοι περιμένουν να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να κάνει την διαφορά, άρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα προσαρμοστεί. Έχει την ποιότητα να πετύχει».

Στη συνέχεια, είπε πως «μου θύμισε την πρώτη χρονιά του Κουτίνιο. Και οι δύο έπαιζαν εκπληκτικά πριν έρθουν στην Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι ο Γκριεζμάν πρέπει να αφοσιωθεί περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ