Μένει στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν ο Ζιντάν

Μένει στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν όπως όλα δείχνουν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης και τη νέα χρονιά.

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει σταματήσει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όμως οι σύλλογοι παραμένουν «ζωντανοί οργανισμοί» και φροντίζουν να ρυθμίζουν όλα τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Οπως συμβαίνει στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου στα… υψηλά κλιμάκια των Μαδριλένων, συζητήθηκε εκτενώς το τελευταίο διάστημα, το ζήτημα παραμονής του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των «μερένχες».

Ο Γάλλος προπονητής οδηγεί του Μαδριλένους για ακόμη μία φορά στην διεκδίκηση του τίτλου, με την Ρεάλ να βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα κι ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.

Και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο «Ζιζού» θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οσο κι εάν φαίνεται περίεργο σ΄ αυτήν την εξέλιξη έχει συνδράμει η πανδημία του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, θελει να αποφύγει να προσθέσει μεγαλύτερο προβληματισμό, δεδομένης της διαμορφωθείσας κατάστασης με την πανδημία και προσανατολίζεται να κρατήσει τον Ζιντάν, ο οποίος μόνο αποτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός, έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά, με τους Μπέιλ, Ροντρίγκες, Μαριάνο και Γιόβιτς να μην βρίσκονται στα βασικά πλάνα του, την ώρα που καλείται να αποφασίσει για τους δανεικούς Λουνίν, Ασράφ, Ρεγκιλόν, Οσκαρ Ροντρίγκες, Οντεγκααρντ, Θεμπάγιος, Κούμπο και Μαγιοράλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ