Εσπανιόλ: Ιάθηκαν οι τέσσερις από τους έξι παίκτες που είχαν κορωνοϊό!

Εσπανιόλ: Ιάθηκαν οι τέσσερις από τους έξι παίκτες που είχαν κορωνοϊό!

Οι τέσσερις από τους έξι παίκτες της Εσπανιόλ που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό ιάθηκαν πλήρως, ενώ οι άλλοι δύο εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, τα οποία δεν ανησυχούν τους γιατρούς.

Ευχάριστα νέα έρχονται από την Ιβηρική Χερσόνησο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι τέσσερις παίκτες της Εσπανιόλ που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ιαθεί πλήρως και απλά θα χρειαστεί να παραμείνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Τα ονόματά τους, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ εκτός από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ιάθηκαν πλήρως, άλλοι δύο είχαν διαγνωστεί επίσης θετικοί στον Covid-19.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η περίοδος της θεραπείας τους κυλάει χωρίς επιπλοκές, καθώς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, τα οποία δεν ανησυχούν τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι οι Ισπανοί κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19, ο ένας από τους έξι είναι ο Γου Λέι, όπως προέκυψε από τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κίνας, ενώ ο άλλος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο Λεάντρο Καμπρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ