Η Μπαρτσελόνα δίνει Γκριεζμάν για να πάρει τον Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα δίνει Γκριεζμάν για να πάρει τον Νεϊμάρ

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Sport αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα βγάζει στο «σφυρί» τον Αντουάν Γκριεζμάν για να καλύψει την επένδυση που έγινε αλλά και για την επιστροφή του Νεϊμάρ.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω της έξαρσης του κορωνοϊού, όμως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν κι όπως όλα δείχνουν ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Νεϊμάρ. Μάλιστα οι μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να επιστρατεύσουν ακόμα και τον Αντουάν Γκριεζμάν αν χρειαστεί.

Όπως σημειώνεται, το «ναι» του Βραζιλιάνου θα προκαλέσει επανάσταση στην Ευρώπη. Ο επιθετικός της Παρί θέλει να γυρίσει στους μπλαουγκράνα και να σμίξει ξανά με τον Μέσι. To συμβόλαιό του στην ομάδα της Γαλλίας λήγει το 2022 και φέτος σε 22 ματς έχει σημειώσει 18 γκολ.

Όσο για τον Γκριεζμάν, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι, το καλοκαίρι του 2019, προχώρησαν στην απόκτησή του, έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον, στο συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού μπήκε ρήτρα 800 εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος, ο Γκριεζμάν μετράει 14 γκολ σε 37 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ