Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό και το μέλλον του Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό και το μέλλον του Ντεμπελέ

Ο Γάλλος άσος δεν αναμένεται να αγωνιστεί φέτος ακόμη κι αν συνεχιστούν οι διοργανώσεις ενώ ο Κίκε Σιτιέν τον υπολογίζει κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ουσμάν Ντεμπελέ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα μείνει εκτός για το επόμενο εξάμηνο. Κάτι που θα του στερούσε την παρουσία του και στο Euro 2020.

Ο κορωνοϊός βέβαια είχε άλλα σχέδια αφού οδήγησε σε αναβολή το Euro ενώ έβαλε «λουκέτο» στα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το αν θα είναι μόνιμο ή όχι, θα φανεί από την εξέλιξη της πανδημίας. Ο Ντεμπελέ πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί άλλο φέτος ακόμη κι αν υπάρξει επιστροφή στην αγωνιστική δράση κάποια στιγμή.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να χάσουν και πάλι τον 22χρονο άσο ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις εννιά ματς σε πρωτάθλημα και Champions League ενώ ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον.

Όπως αναφέρει η «Sport» σε σημερινό της ρεπορτάζ, ο Κίκε Σετιέν πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και παρά τις φήμες για πωλητήριο, θέλει να τον κρατήσει στην Μπαρτσελόνα πιστεύοντας πως αν είναι υγιής θα βοηθήσει και θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη του.

Έτσι κι αλλιώς βέβαια μετά από τόσο μακρά απουσία, μόνο εύκολο δεν θα ήταν να βάλουν πωλητήριο στον Γάλλο οι Καταλανοί. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον Αύγουστο του 2017 οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Ντόρτμουντ με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ