Μπαρτσελόνα: Αρνητικοί οι παίκτες στην πρόταση για περικοπή μισθών

Μπαρτσελόνα: Αρνητικοί οι παίκτες στην πρόταση για περικοπή μισθών

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν την πρόταση που τους κατατέθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου για περικοπή μισθών, λόγω του κορωνοϊού.

Η διακοπή των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων έφερε μεγάλη μείωση εσόδων στις ομάδες, με πολλές διοικήσεις ευρωπαϊκών συλλόγων να ζητούν από τους ποδοσφαιριστές περικοπή των μισθών τους λόγω του κορωνοϊού.

Μία από τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου που έκανε πρόταση στους ποδοσφαιριστές της για περικοπή μισθών είναι η Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα θέλει να μειώσει το μισθολογικό κόστος, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα κοστίζει πάνω από 600 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Ισπανία, ωστόσο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν την πρόταση που τους είχε κατατεθεί από τη διοίκηση και ζήτησαν να υπάρξει μικρότερη μείωση από αυτή που τους προτάθηκε αρχικά.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει τελική συμφωνία. Ο κορωνοϊός και η διακοπή των διοργανώσεων έχουν προκαλέσει οικονομικό κραχ στις ομάδες και κολοσσοί όπως η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένες να προχωρήσουν σε περικοπή μισθών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ