Μπαρτσελόνα : Μένει ελεύθερος ο Μέσι αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία

Μπαρτσελόνα : Μένει ελεύθερος ο Μέσι αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία

Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία κι η ομάδα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Μέσι ανανέωσε τον περασμένο Νοέμβριο το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2021 με την αστρονομική ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ενδέχεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους μπλαουγκράνα σε περίπτωση που η Καταλονία ανεξαρτητοποιηθεί από την Ισπανία, όπως αναφέρει η AS.

Ο κίνδυνος αυτός ελλοχεύει διότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Μέσι ο οποίος του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος. Αυτό, αν εν τέλει αποφασιστεί η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκε ήταν η πολιτική κατάσταση στην Ισπανία. Ο Μέσι έχει ανησυχίες για το τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έτσι, τέθηκε ο όρος που αναφέραμε προηγουμένως, με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα να μην εκφέρουν αντίρρηση για να μην χαλάσει η συμφωνία τους με τον 30χρονο ηγέτη του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ