Μπαρτσελόνα: Δίνει τρεις παίκτες για να πάρει Λαουτάρο

Μπαρτσελόνα: Δίνει τρεις παίκτες για να πάρει Λαουτάρο

Έτοιμοι να δώσει τρεις ποδοσφαιριστές της στην Ίντερ για να κάνει δικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Βιδάλ ο ένας εξ αυτών.

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως μεγάλο της στόχο για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ. Ο Αργεντινός είναι ο διακαής πόθος των Καταλανών, οι οποίοι εμφανίζονται έτοιμοι εκτός από τα εκατομμύρια που θα προσφέρουν στους Ιταλούς, να δώσουν και τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους πείσουν να παραχωρήσουν τον σέντερ φορ των 16 φετινών γκολ.

Έτσι κι αλλιώς, η επικείμενη μεταγραφική περίοδος αναμένεται να έχει περισσότερα έμψυχα ανταλλάγματα γενικά στην αγορά απ’ ότι χρήματα. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κρίση που θα φέρει στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με τη Sport της Καταλωνίας, που έχει στο πρωτοσέλιδό της το θέμα του Λαουτάρο, στη συμφωνία Μπαρτσελόνα – Ίντερ είναι πιθανό να μπουν ακόμα και τρεις παίκτες των Ισπανών, με τον Κόντε να είναι εκείνος που θα κληθεί ποιοι θα είναι αυτοί. Ο Αρτούρο Βιδάλ αναμένεται να είναι ένας εξ αυτών, ενώ στο… παιχνίδι υπάρχουν οι Ουμτιτί, Ράκιτιτς και Ζούνιορ Φίρπο, σύμφωνα πάντα με τη Sport.

Την ίδια ώρα, η έτερη μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, η «Mundo Deportivo», αποκαλύπτει τους δύο παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα αν φύγουν οι Βιδάλ και Ράκιτιτς και δημιουργηθεί κενό στη μεσαία γραμμή.

Ο ένας είναι ο Τανγκουί Εντομπελέ της Τότεναμ και ο άλλος ο Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι, με την αξίωση ωστόσο των παρτενοπέι για 100.000.000 ευρώ να κάνει απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη απόκτησής του 23χρονου Ισπανού μέσου από την ομάδα του ιταλικού Νότου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ