Ριβάλντο: «Ο Λαουτάρο πρέπει να εξελιχθεί, ο Νεϊμάρ θα ήταν μεταγραφάρα για την Μπαρτσελόνα»

Ριβάλντο: «Ο Λαουτάρο πρέπει να εξελιχθεί, ο Νεϊμάρ θα ήταν μεταγραφάρα για την Μπαρτσελόνα»

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και άλλοτε σούπερ σταρ των Ολυμπιακού και ΑΕΚ απάντησε στο δίλημμα Νεϊμάρ η Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού, αλλά η μεταγραφολογία συνεχίζεται κανονικά.

Ο Ριβάλντο ρωτήθηκε από τους Ισπανούς για ποιος θεωρεί από τους Λαουτάρο Μαρτίνες ή Νεϊμάρ θα ταίριαζε καλύτερα στην Μπαρτσελόνα, με τον άλλοτε αστέρα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να είναι κατηγορηματικός και να προτείνει την επιστροφή του συμπατριώτη του στους Μπλαουγκράνα.

«Ο Λαουτάρο δεν θα ήταν μια λύση για το παρόν. Ο Νεϊμάρ θα ήταν πάντα η προτεραιότητά μου για την ενίσχυση της Μπαρτσελόνα. Ο Λαουτάρο είναι 22 ετών και πρέπει να εξελιχθεί για να αποκτήσει εμπειρία, παρ’ ότι είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να γίνει ένας τοπ παίκτης στο μέλλον. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να επικεντρωθεί κυρίως στο να φέρει πίσω τον Νεϊμάρ, ώστε να συνθέσει ξανά την τρομερή επιθετική γραμμή που είχε στο παρελθόν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ειδικά από την στιγμή που φαίνεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί ρεαλιστικές προτάσεις. Ο Νεϊμάρ είναι 28 ετών και έχει πολύ ποδόσφαιρο μπροστά του. Θα ήταν μεταγραφάρα».

Ο 47χρονος Ριβάλντο μίλησε επίσης για περιπέτεια που βιώνει ο φυλακισμένος Ροναλντίνιο, λέγοντας ότι «Δεν έχουμε μιλήσει από την στιγμή που συνελήφθη στην Παραγουάη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του στείλω πολύ κουράγιο και να ευχηθώ να τελειώσει καλά όλο αυτό. Πρέπει να είναι πολύ άσχημο να περνάς τα γενέθλιά σου όντας συλληφθείς σε μια ξένη χώρα. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι όταν τελειώσει όλο αυτό, ο Ροναλντίνιο θα βγει ενισχυμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ