Θα υπάρξει… Boxing Day την ερχόμενη σεζόν στην Ισπανία;

Θα υπάρξει… Boxing Day την ερχόμενη σεζόν στην Ισπανία;

Οι ιθύνοντες του ισπανικού πρωταθλήματος σκέφτονται να προγραμματίσουν αγώνες και τα Χριστούγεννα την επόμενη σεζόν, εφόσον αυτό χρειαστεί.

Η διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων εξαιτίας του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους αρμόδιους για το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και για το πώς θα… χωρέσει η επόμενη, μιας και το Euro αναμένεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως οι ευρωπαϊκές λίγκες είναι διατεθειμένες να χρησιμοποιήσουν και τον Ιούλιο για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ στην Ισπανία φαίνεται να σκέφτονται και κάτι ακόμη το οποίο θα είναι, αν μη τι άλλο, πρωτοποριακό για τα δεδομένα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου εκεί, φέρεται να θέλουν να προγραμματίσουν αγώνες και για τα Χριστούγεννα, αν υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τις ημερομηνίες και να δημιουργηθεί μία άτυπη Boxing Day, όπως γίνεται κάθε χρόνο και στην Αγγλία! Μην ξεχνάμε πως η επόμενη σεζόν θα πρέπει να τελειώσει σχετικά νωρίς, καθώς το Euro αναμένεται να διεξαχθεί τελικά το διάστημα 11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2021.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στη συνάντηση των επικεφαλής της La Liga με τους ομολόγους τους από την ισπανική ομοσπονδία, χθες Πέμπτη (26/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ