Στους 23 «καλύτερους» της Ρεάλ από τη «Marca» μάλλον κάτι δεν πήγε πολύ καλά…

Στους 23 «καλύτερους» της Ρεάλ από τη «Marca» μάλλον κάτι δεν πήγε πολύ καλά…

Η Marca δημιούργησε μια λίστα με τους 23 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης, με βάση τον αριθμό που φορούσαν. Ανάμεσα στους θρύλους και ο Μίτσελ, ενώ δεν λείπουν τα «ψεγάδια» στις επιλογές.

Ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει όλα τα πρωταθλήματα να αναβληθούν ή ακόμα και να διακοπούν, λόγω της έξαρσης που υπάρχει στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες.

Αγωνιστική δράση μπορεί να μην υπάρχει για αυτό τον λόγο και η ισπανική Marca δημιούργησε ένα εκτενές αφιέρωμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα παρουσίασε τους καλύτερους «23» της Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικότερα αυτούς που φορούσαν τους αριθμούς από το 1 έως το 23…

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών της βασίλισσας δεσπόζει και το όνομα του Μιτσελ, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός παλαίμαχος άσος των μερένχες επιλέχθηκε με το νούμερο «8» και βρίσκεται ανάμεσα στους θρύλους των μερένχες.

Ωστόσο, το αφιέρωμα φαίνεται να έχει διάφορα «ψεγάδια», καθώς πολλοί σούπερ σταρ της βασίλισσας κατά το παρελθόν δεν έχουν συμπεριληφθεί. Πρώτος και καλύτερος το «φαινόμενο» ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά και άλλοι, όπως ο Φερνάντο Ιέρο, ο Τόνι Κρόος και ο Φίγκο, ενώ κανονικά είναι ο Σολάρι.

Δείτε τις επιλογές της Marca για τους κορυφαίους όλων των εποχών της Ρεάλ: 

Νο. 1 Ίκερ Κασίγιας

Θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ρεάλ. Τρία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά ρεκόρ. Τι να πει κανείς για τον «Άγιο Ίκερ».

Νο.2 Τσέντο

Αγωνίστηκε σχεδόν σε 500 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε τα πάντα. Ενα Ευρωπαϊκό κύπελλο, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 κύπελλα Ισπανίας.

Νο.3. Ρομπέρτο Κάρλος

Ό,τι και να πεις για τον Βραζιλιάνο είναι λίγο. Έπαιξε περισσότερα από 500 παιχνίδια και κατέκτησε τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Νο.4 Σέρχιο Ράμος

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά να σπάσει πολλά ρεκόρ. Έχει κατακτήσει 4 ευρωπαϊκούς τίτλούς.

Νο.5 Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Γάλλος «μάγος» προσέφερε πολλές συγκινήσεις στη Ρεάλ. Τη βοήθησε να κατακτήσει το ένατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Champions League.

Νο.6 Φερνάντο Ρεδόνδο

Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αγαπήθηκε όσο λίγοι. Εχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους.

Νο.7 Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της εποχής μας. Έχει σημειώσει 451 γκολ σε 438 παιχνίδια και έχει κατακτήσει τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Νο.8 Μίτσελ

Αγωνίστηκε για 404 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα UEFA.

Νο.9 Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του αθλήματος. Έχει κατακτήσει 5 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Νο.10 Φέρεντς Πούσκας

Σε 262 παιχνίδια πέτυχε 242 γκολ. Ένας από τους πλέον χαρισματικούς ποδοσφαιριστές, με τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Νο.11 Φρανσίσκο Χέντο

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Αυτό τα λέει όλα…

Νο.12 Μαρσέλο

Δεκατέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το καλύτερο αριστερό μπακ τα τελευταία χρόνια και κάτοχος τεσσάρων ευρωπαϊκών τίτλων.

Νο.13 Σαντιάγκο Κανιθάρες

Προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα ευρωπαϊκό κύπελλο. Από τους μεγάλους τερματοφύλακες του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Νο.14 Γκούτι

Ακόμη ένας παίκτης των ακαδημιών της Ρεάλ. Εντυπωσιακό το αριστερό του πόδι κατέκτησε τρία Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Νο.15 Φερνάντο Μοριέντες

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φανέλα με το Ν.15 στην πλάτη και τελείωσε την καριέρα του με το Ν.9. Έχει κατακτήσει τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα και έχει πετύχει πολλά κρίσιμα τέρματα.

Νο.16 Αλφόνσο

Ακόμη ένας παίκτης των ακαδημιών. Κατέκτησε ένα κύπελλο κι ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.

Νο.17 Ραούλ

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 741 συμμετοχές. Έχει κατακτήσει τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Νο.18 Αλκόρτα

Έμεινε μια τετραετία στη Ρεάλ Μαδρίτης (1993-97) και ήταν ο στυλοβάτης στην άμυνα. Πρόσθεσε στη συλλογή του δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Νο.19 Λούκα Μόντριτς

Ο Φάρος της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Κατέκτησε τέσσερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη «Χρυσή Μπάλα».

Νο.20 Γκονζάλο Ιγκουαΐν

Πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης με λίγη εμπειρία και καθιερώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ισπανίας στη συλλογή του.

Νο.21 Σολάρι

Κέρδισε μια θέση στη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης των μεγάλων αστεριών και κατέληξε να σηκώνει ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο και δύο πρωταθλήματα.

Νο.22 Ισκο

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές και τέσσερα Champions League είναι το καλύτερο Ν.22 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νο.23 Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αίσθηση στο Παγκόσμιο στερέωμα. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα στην τελευταία του χρονιά στο Μπερναμπέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ