Ο Σουάρες δώρισε 500 καλάθια με είδη πρώτης ανάγκης σε φτωχούς Ουρουγουανούς

Ο Σουάρες δώρισε 500 καλάθια με είδη πρώτης ανάγκης σε φτωχούς Ουρουγουανούς

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, δώρισε 500 καλάθια με φαγητό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες μιας φτωχογειτονιάς στο Μοντεβίδεο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που πληρώνονται εκατομμύρια κάθε χρόνο, βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας τους τις φτωχές οικογένειες.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεες, προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία, καθώς δώρισε 500 καλάθια με φαγητό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε ισάριθμες οικογένειες μιας φτωχογειτονιάς στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης.

«Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τώρα ο κόσμος δεν θέλει να δει ποδόσφαιρο, θέλει να βγει στον δρόμο χωρίς να φοβάται. Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσω τους Ουρουγουανός είναι μένοντας στο σπίτι μου στην Βαρκελώνη.

Σκέφτομαι τα παιδιά μου, στο να είμαι κλεισμένος στο σπίτι για να αποφύγω την επαφή με τον κόσμο και την μετάδοση. Η κυβέρνηση και οι ειδικοί λένε να μείνουμε σπίτι και αυτό πρέπει να κάνει ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο στράικερ της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ