Στεπάνοβιτς: «Καταστρέφει την καριέρα του ο Γιόβιτς»

Στεπάνοβιτς: «Καταστρέφει την καριέρα του ο Γιόβιτς»

Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, μια από τις παλιές καραβάνες του σερβικού ποδοσφαίρου, μίλησε για τον Γιόβιτς κι έκανε λόγο για τάσεις αυτοκαταστροφής.

Ο Λούκα Γιόβιτς περνάει δύσκολη χρονιά. Το καλοκαίρι έκανε τη μεταγραφή της ζωής του από την Φρανκφούρτη και την Άιντραχτ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αντί 75  εκατ. ευρώ.

Μέσα σε λίγους όμως μήνες από την ευφορία,  πέρασε στην απελπισία. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είχε ελάχιστες συμμετοχές και μέτριες εμφανίσεις, έχοντας πάρει διαζύγιο με τα αντίπαλα δίχτυα, τώρα έγινε και αρνητικός πρωταγωνιστής όταν έσπασε την καραντίνα της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της πανδημίας, για να επιστρέψει στο Βελιγράδι και στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Ήταν τέτοια η κατακραυγή για την επιπόλαια συμπεριφορά του, που η κυβέρνησης της Σερβίας έφθασε να τον απειλήσει με σύλληψη!

Τι συμβαίνει με τον 22χρονο φορ, που για τη χάρη του το καλοκαίρι διαγκωνίστηκαν  οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και τώρα, μόλις λίγους μήνες μετά, έχει περιπέσει στην αφάνεια; Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, από τις παλιές καραβάνες του σερβικού ποδοσφαίρου, κάνει λόγο για τάσεις αυτοκαταστροφής.

Ο  71χρονος, πλέον, «Στέπι», που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ το 1998, δήλωσε απαισιόδοξος για την καριέρα του Γιόβιτς:

«Ο Λούκα καταστρέφει την καριέρα του.  Και το κάνει μόνος του, χωρίς να τον επηρεάζει κανείς. Είναι ανεξήγητο, εκτός κι αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Εκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Σερβίας και μέσα σε λίγους μήνες πάει να τα χάσει όλα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ξέρω πως ξεκίνησε πολύ φτωχός και κάποια βράδια κοιμόταν στο αυτοκίνητο του για να μη χάνει κάποιες πρωινές προπονήσεις, αφού δεν είχε λεφτά για ξενοδοχείο, όταν πρωτοήλθε στο Βελιγράδι. Και τώρα που είναι στην κορυφή, πάει να τα χάσει όλα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ