Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες ανακοίνωσαν μείωση 70% με «καρφιά» στη διοίκηση (pic)

Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες ανακοίνωσαν μείωση 70% με «καρφιά» στη διοίκηση (pic)

Με ανακοίνωσή τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησαν πως δέχονται μείωση 70% στους μισθούς τους λόγω κορωνοϊού και πως θα κάνουν τα πάντα για να μην μειωθούν οι απολαβές των υπαλλήλων. Παράλληλα επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Με μια ανακοίνωση που ανάρτησε πρώτος στα social media ο Λιονέλ Μέσι και υπογράφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπρτσελόνα, γίνεται γνωστό πως οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» δέχονται να γίνει μείωση 70% στους μισθούς τους για το διάστημα που θα κρατήσει η πανδημία αλλά και ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην μειωθούν οι απολαβές των απλών υπαλλήλων.

Παράλληλα δεν λείπουν και οι σπόντες προς τη διοίκηση αφού στην ανακοίνωση αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Δεν αποτελεί έκπληξη ότι προσπάθησαν από τον σύλλογο να πιέσει τόσο πολύ για κάτι που από την πρώτη στιγμή ήμασταν πρόθυμοι να κάνουμε όλοι μας…».

Η ανακοίνωση:

«Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σχετικά με τους μισθούς των παικτών όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πριν απ’ όλα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η θέλησή μας ήταν πάντα να εφαρμοστεί μία μείωση των μισθών που λαμβάνουμε. Γιατί καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση και είμαστε οι πρώτοι που ΠΑΝΤΑ βοηθάμε το club όταν μας το έχει ζητήσει.

Επίσης, πολλές φορές το έχουμε κάνει με δική μας πρωτοβουλία σε άλλες στιγμές που το θεωρήσαμε απαραίτητο ή σημαντικό. Γι’΄αυτό δεν μας εκπλήσσει ότι μέσα στο club, υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να μας βάλει πίεση για να κάνουμε κάτι που πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι θα το κάναμε.

Έτσι, εάν η συμφωνία άργησε λίγες ημέρες, είναι γιατί ψάχναμε τη φόρμουλα για να βοηθήσουμε το club και επίσης τους εργαζόμενους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από τη δική μας πλευρά, έφτασε η στιγμή να ανακοινώσουμε ότι στο περιθώριο της μείωσης 70% του μισθού μας κατά τη διάρκεια της περιόδου έκτακτης ανάγκης, θα κάνουμε ακόμη μερικές θυσίες για να μπορούν οι εργαζόμενοι του club να πάρουν το 100% του μισθού τους κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης.

Το ότι δεν μιλήσαμε μέχρι τώρα έγινε γιατί προτεραιότητα για εμάς ήταν να αναζητήσουμε πραγματικές λύσεις για να βοηθήσουμε το club, αλλά κι αυτούς επίσης που θα ζημιώνονταν περισσότερο απ’ αυτή την κατάσταση. Κλείνουμε χωρίς να σας στείλουμε ένα χαιρετισμό, αλλά με πολύ δύναμη σε όλους τους μπλαουγκράνα που περνούν δύσκολα σε αυτές τις σκληρές στιγμές, αλλά και σε όλους όσοι περιμένουν με υπομονή το τέλος αυτής της κρίσης στα σπίτια τους.

Πολύ σύντομα θα βγούμε απ’ αυτή την περιπέτεια και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ