Φαβορί για τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Μπαρτσελόνα

Φαβορί για τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι σε θέση οδηγού για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αναμένεται να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ίντερ ως το 2023, όμως φαίνεται πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Μιλάνο, απορρίπτοντας τις προτάσεις των νερατζούρι για επέκταση της συνεργασίας τους με βελτιωμένους όρους.

Ο 23χρονος Μαρτίνες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και παρακολουθείται στενά από σχεδόν όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μέχρι πρότινος, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι θεωρούνταν οι πιθανότεροι προορισμοί του, σταδιακά όμως το ενδιαφέρον των δυο τελευταίων μοιάζει να υποχωρεί, αφήνοντας τους μπλαουγκράνα σε θέση… οδηγού.

Οι Μαδριλένοι, χωρίς να εγκαταλείπουν την περίπτωση του Μαρτίνες, έχουν στρέψει την προσοχή τους περισσότερο στον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται σε καθεστώς αβεβαιότητας, λόγω της τιμωρίας της από την UEFA, και έτσι κι αλλιώς δεν «καίγεται» για επιθετικό, δεδομένης της ύπαρξης στο ρόστερ της των Κουν Αγουέρο και Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Ίντερ έχουν εκδηλώσει επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στην Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι έχουν τα «όπλα» να πείσουν τον 23χρονο Αργεντινό, τον οποίο «βλέπουν» ως αντικαταστάτη του (33χρονου) Λουίς Σουάρες.

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι προφανώς δίνει ένα πλεονέκτημα στους Καταλανούς, όπως και η οικονομική δυνατότητά τους να προσφέρουν στον Μαρτίνες ένα πλύ καλό συμβόλαιο.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, οι μπλαουγκράνα θα χρειαστεί να «ξεφορτωθούν» κάποια συμβόλαια, με βασικούς υποψήφιους τον Ιβάν Ράκιτιτς (μένει ελεύθερος το 2021 και βρίσκεται υπό παραχώρηση, με την Ατλέτικο να δείχνει έντονο ενδιαφέρον) και τον Αρτούρο Βιδάλ (επίσης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως βασικός στη Βαρκελόνη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ