Αρνητικός στη μείωση ο Κρόος και έτοιμος να φύγει από τη Ρεάλ

Αρνητικός στη μείωση ο Κρόος και έτοιμος να φύγει από τη Ρεάλ

Ο Τόνι Κρόος διαφωνεί με τις περικοπές στη Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη βασίλισσα το καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει πλέον να ακολουθήσει κι αυτή το δρόμο των περικοπών στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της λόγω της οικονομικής ζημιάς από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα η διοίκηση του διάσημου ισπανικού συλλόγου σκέφτεται να προτείνει μείωση 12%, εάν επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία, ή μείωση 20% εάν το εφετινό πρωτάθλημα οδηγηθεί σε οριστική αναβολή.

Ο Γερμανός άσος, Τόνι Κρόος, τάχθηκε ενάντια στο ενδεχόμενο των μειώσεων, εξηγώντας τη στάση του: «Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το σύλλογο. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να δωρίσει ένα ποσοστό των αποδοχών του στην έρευνα κατά της πανδημίας ή την ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Από όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός μέσος, ο οποίος, σύμφωνα με ΜΜΕ της Μαδρίτης, έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει, με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ