«Είπε αλήθεια ο Μοράτι, η Ιντερ μιλάει με τον Μέσι!»

«Είπε αλήθεια ο Μοράτι, η Ιντερ μιλάει με τον Μέσι!»

Χαμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αργεντινός δημοσιογράφος τόνισε ότι η Ιντερ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

Την Δευτέρα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, εάν ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος Λατινοαμερικάνος σταρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μπλαουγκράνα για την ανανέωση του συμβολαίου του για την επέκταση της συνεργασίας του και μετά το 2021. Τη δεδομένη στιγμή πάντως όλα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε Αργεντινός δημοσιογράφος, οι υπεύθυνοι της Ιντερ έχουν ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του Μέσι και πιέζουν για να την αποδεχθεί και να μετακομίσει μόνιμα στο Μιλάνο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αργεντινός δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι έχει καταθέσει και η Νιούελς Ολντ Μπόις για να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει πολύ δύσκολο.

«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», ανέφερε.

Λέτε, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στη Serie A και ο Λιονέλ Μέσι για να αγωνιστεί στην Ιντερ;

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ