«Δεν θα καταστραφούμε εάν φύγει ο Μέσι»

«Δεν θα καταστραφούμε εάν φύγει ο Μέσι»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Primera Division σχολίασε ότι το πρωτάθλημα δεν θα χάσει τη λάμψη του ακόμα και χωρίς τον Αργεντινό.

Το καλοκαίρι του 2018 η Primera Division έχασε τον ένα μεγάλο πόλο της, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τη Μαδρίτη. Δύο χρόνια αργότερα, ο άλλος σούπερ σταρ του πρωταθλήματος, ο Λίονελ Μέσι, έχει τάσεις φυγής από τη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος ης La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, δεν ανησυχεί ότι η διοργάνωση θα υποβαθμιστεί. Όπως υποστηρίζει, τα θεμέλια της Primera Division θα κλονιστούν, αλλά θα απορροφήσουν τους κραδασμούς.

«Δεν νομίζω ότι η Serie A θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα αν πάρει και τον Μέσι. Εκεί υπάρχουν πιο βαθιά ζητήματα με χρέη και οικονομικές συμφωνίες.

Οι διοικούντες την Serie A είναι αγχωμένοι και ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτά σίγουρα δεν θα λυθούν με τον Μέσι.

Προφανώς θα ήθελα να παραμείνει ο Μέσι στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά ακόμα κι αν φύγει, δεν θα καταστραφούμε. Δεν θα είναι δράμα για εμάς.

Οι παίκτες βοηθούν, αλλά δεν διαμορφώνουν καθοριστικά ένα πρωτάθλημα…» σχολίασε ο Τέμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ