«Ποιος δεν θέλει να παίξει με τον Μέσι;»

«Ποιος δεν θέλει να παίξει με τον Μέσι;»

Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνεζ μίλησε για την επιθυμία του πελάτη του, αλλά αρνήθηκε ότι υπάρχουν επαφές με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες εμφανίζεται σαν ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο… Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, απόρροια της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποιεί.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα και παρέπεμψε στην Ίντερ για περισσότερες εξελίξεις:

«Με αυτά που συμβαίνουν δεν έχουμε μιλήσει ούτε με την Ίντερ. Όλα είναι φήμες. Με έχουν τηλεφωνήσει από την Μαδρίτη, την Βαρκελώνη, την Αγγλία γιατί γράφτηκε για την Τσέλσι. Αλλά δεν ξέρω τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα. Ο Μέσι μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Λαουτάρο και δεχόμαστε εκατοντάδες μηνύματα. Είναι πολύ καλά εκεί που είναι. Θέλει να παίξει και να σκοράρει πολλά γκολ».

Ο Γιάκιε επανέλαβε ότι έχει επαφές με διάφορους, αλλά δεν έχει κάτι χειροπιαστό: «Έχω μιλήσει με διάφορους ανθρώπους γύρω από τις ομάδες, φίλους μου, όχι κάτι επίσημο. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τώρα αν ισχύει κάτι μεταξύ των ομάδων, της Ίντερ και κάποιας άλλης δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε καμία εμπλοκή».

Πάντως, ο Γιάκιε δεν αρνήθηκε ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα ήθελε να αγωνιστεί με τον Μέσι: «Και ποιος δεν θέλει να παίξει με τον Μέσι;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ