Αζάρ: «Προσπαθώ να μην τρώω πολλά κουλουράκια»

Αζάρ: «Προσπαθώ να μην τρώω πολλά κουλουράκια»

Ο Εντέν Αζάρ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη, όπου μίλησε για την προσπάθεια που κάνει εν μέσω καραντίνας να μην τρώει κουλουράκια.

Ο Εντέν Αζάρ παραδέχθηκε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καραντίνα είναι η προσπάθειά του να παραμείνει μακριά από την κουζίνα προκειμένου να μην τρώει διαρκώς κουλουράκια.

Ο 28χρονος σταρ της Ρεάλ, που αναμένεται να απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού, τόνισε πως δεν είναι εύκολο να παραμείνει μακριά από την κουζίνα, ενώ σχολίασε και το πως πηγαίνει η αποκατάσταση του.

«Είναι περίπλοκο για εμένα. Προσπαθώ να μην τρώω πολύ. Προσπαθώ να μην πηγαίνω στην κουζίνα και να τρώω πολλά κουλουράκια, αλλά δεν είναι εύκολο», σχολίασε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, υποστηρίζοντας πως «κάνω τις ασκήσεις με τον φυσικοθεραπευτή online. Δεν μπορεί να έρχεται πλέον επειδή είναι άρρωστος και πρέπει να μείνει σπίτι του. Αρχίσαμε πριν από 10 ημέρες, αλλά πλέον μου στέλνει video από το σπίτι του. Δουλεύω για να δυναμώσω τον αστράγαλό μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από το σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ