Ριβάλντο: «Ο Ντεμπελέ είναι ώρα να κοιτάξει το μέλλον του σε άλλο σύλλογο»

Ριβάλντο: «Ο Ντεμπελέ είναι ώρα να κοιτάξει το μέλλον του σε άλλο σύλλογο»

Σύμφωνα με τον πρώην μεγάλο άσο των «μπλαουγκράνα», ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός είναι προτιμότερο να πωληθεί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση των Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Νεϊμάρ.

Την άποψή του πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα, διατύπωσε ο Ριβάλντο. Σύμφωνα με τον πρώην μεγάλο άσο των «μπλαουγκράνα», ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός δεν θα μπορέσει ποτέ να δείξει το ταλέντο του στο «Καμπ Νου» και είναι προτιμότερο να πωληθεί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση των Λαουτάρο Μαρτίνεζ ή και του Νεϊμάρ.

«Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που αποκτήθηκε ο Ουσμάν και είχε όλα τα περιθώρια να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, αποδεικνύοντας την αξία του. Ωστόσο, δεν το έκανε ως τώρα και πιθανότατα δε θα το κάνει ποτέ», σχολίασε ο «Ρίμπο» και προσέθεσε: «Έχει τεράστιες δυνατότητες και ίσως στο μέλλον τις δείξει. Ίσως ήταν και άτυχος με τραυματισμούς. Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως όλοι υπολόγιζαν και μάλλον είναι ώρα να κοιτάξει το μέλλον του σε άλλο σύλλογο. Ήδη είχε περιορισμένο χρόνο, πόσο μάλλον αν έρθει ο Νεϊμάρ ή ο Λαουτάρο ή και οι δύο. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τα χρήματα και, σε κάθε περίπτωση, για να έρθουν κάποιοι πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι».

Σε 74 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Καταλανών, ο Ντεμπελέ σημείωσε 19 γκολ ενώ μοίρασε και 17 ασίστ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ ενώ στο διάστημα παρουσίας του στο «Καμπ Νου» κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με τη Γαλλία. Ο Ντεμπελέ είχε μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα από τη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2017 έναντι 125 εκατομμυρίων ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ