Η τέταρτη φανέλα της Μπαρτσελόνα τα… σπάει (Pics)

Η τέταρτη φανέλα της Μπαρτσελόνα τα… σπάει (Pics)

Η «Sport» αποκάλυψε την τέταρτη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τις εντυπώσεις να είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Τέσσερις θα είναι οι εμφανίσεις που θα φορέσει η Μπαρτελόνα τη νέα σεζόν με επιστροφή στο πιο κλασικό της στυλ αλλά και ένα νέο, καινοτόμο σχεδιασμό για την τέταρτη εμφάνιση την οποία αποκάλυψε στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής η «Sport».

Αυτή λοιπόν θα συνδυάζει -για πρώτη φορά- την καταλανική σενιέρα με τα κλασικά μπλουγκράνα δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε πέρσι στη σενιέρα (στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο τον Δεκέμβρη), μετά από το 2014 και φέτος πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω με ένα σχέδιο που δεν έχει υπάρξει ξανά.

Η τέταρτη εμφάνιση πρόκειται να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε ειδικά παιχνίδια όπως πχ αυτά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και σε άλλα σημαντικά ματς.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια τώρα είναι το πότε θα παρουσιαστούν οι νέες φανέλες καθώς υπό κανονικές συνθήκες αυτό θα γινόταν στο τέλος της φετινής σεζόν, όπως συνήθιζαν να κάνουν Μπαρτσελόνα και NIKE. Η πανδημία όμως αλλάζει τα πλάνα και πιθανώς η παρουσίαση να γίνει μετά το καλοκαίρι.

Κάτι που θα έχει φυσικά και κόστος στις πωλήσεις αν και οι άνθρωποι των Καταλανών πιστεύουν πολύ στα νέα σχέδια και είναι σίγουροι πως θα ενθουσιάσουν τον κόσμο και θα θέλει να τις αγοράσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ