Πόσο κοστίζουν τα αστέρια της επόμενης μέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (vids)

Πόσο κοστίζουν τα αστέρια της επόμενης μέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (vids)

Από τον Ανσού Φάτι που πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με την Μπαρτσελόνα, μέχρι τον Καμαβινγκά που έχει «τρελάνει» όλη την Ευρώπη, δείτε πόσο κοστίζουν τα αστέρια της επόμενης μέρας του ποδοσφαίρου.

Ο κορωνοϊός έχει διακόψει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, ενώ στις περισσότερες χώρες οι ομάδες δεν κάνουν ούτε προπόνηση. Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την πανδημία να έχει φέρει σε δεύτερη μοίρα τον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά η φετινή σεζόν φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ολοκληρωθεί σε όλο τον κόσμο, είτε τους επόμενους μήνες είτε με κάποιο τρόπο και λιγότερους αγώνες. Το φετινό καλοκαίρι όμως θα είναι ενεργό και στο μεταγραφικό παζάρι, με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου να έχουν εντοπίσει ήδη τα νέα «λαβράκια» του ποδοσφαίρου, που έχουν όλα τα στοιχεία να φτάσουν στην κορυφή.

Παίκτες όπως ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα που πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, ή όπως ο Εντουάρντο Καμαβίνγκ της Ρεν, ο οποίος απασχολεί τη μισή Ευρώπη. Βέβαια πέρα από αυτούς που είναι με διαφορά πρώτοι στη λίστα με αξία πάνω από 30 εκατ. ευρώ υπάρχουν μερικές ακόμα σπουδαίες περιπτώσεις όπως των Βραζιλιάνων Βερόν και Ρεϊνιέρ, αλλά και του Ιχατάρεν που θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο στην Ολλανδία.

Δείτε τη λίστα με την αξία των wonderkids του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

10. Σεμπάστιαν Εσποσίτο (Ιντερ)
Θέση: Επιθετικός
Ηλικία: 17
Αξία: 9 εκατ. ευρώ

Παρά το γεγονός πως η Ιντερ διαθέτει τους Λουκάκου και Μαρτίνεζ φέτος για την επιθετική της γραμμή, ο Σεμπάστιαν Εσποτίτο έχει καταφέρει να… τρυπώσει στην πρώτη ομάδα, μετρώντας 7 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «νερατζούρι».

9. Ματίας Παλάσιος (Σαν Λορέντζο)
Θέση: Επιθετικός μέσος
Ηλικία: 17
Αξία: 9 εκατ. ευρώ

Ενα ακόμα διαμαντάκι της Αργεντινής. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τον συγκρίνουν με τον Μέσι, λόγω της δεξιότητας που κατέχει με την μπάλα, ωστόσο ο νεαρός άσος είναι έτοιμος να γράψει τη δική του ιστορία.

8. Ράιν Γκράβενμπερτς (Άγιαξ)
Θέση: Κεντρικός μέσος
Ηλικία: 17
Αξία: 11 εκατ. ευρώ

Ο Αγιαξ φημίζεται για την πολύ καλή και σκληρή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του. Ενα παιδί προερχόμενο από αυτές, έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω το, έχοντας αρκετές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα συνεισφέροντας και στο σκοράρισμα, ο νεαρός μέσος.

7. Τανγκούι Κουασί (Παρί Σεν Ζερμέν)
Θέση: Αμυντικός
Ηλικία: 17
Αξία: 11 εκατ. ευρώ

Ενα ακόμα ταλέντο των Παριζιάνων. Εχει πάρει περισσότερες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, καθώς μετράει 12, σκοράροντας μάλιστα και 3 φορές.

6. Tζιοβάνι Ρέινα (Ντόρτμουντ)
Θέση: Εξτρέμ
Ηλικία: 17
Αξία: 13.5 εκατ. ευρώ

Ο Τζιοβάνι Ρέινα αποτελεί την ελπίδα του Αμερικανικού ποδοσφαίρου αλλά και της Ντόρτμουντ. Αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τους Βεστφαλούς και όλα δείχνουν ότι μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Σάντσο το καλοκαίρι θα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

5. Μοχάμεντ Ιχατάρεν (Αϊντχόφεν)
Θέση: Κεντρικός μέσος
Ηλικία: 18
Αξία: 20 εκατ. ευρώ

Ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην είναι από το εργοστάσιο παραγωγής του Άγιαξ, όμως ήδη στην PSV θεωρούν ότι θα γράψει ιστορία.

4. Ρεϊνιέρ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Θέση: Κεντρικός μέσος
Ηλικία: 18
Αξία: 22.5 εκατ. ευρώ

Ο Ρεϊνιερ αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως για ακόμη μια φορά η βασίλισσα έχει πιάσει την… καλή, αφού ο νεαρός την επόμενη σεζόν θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και ήδη θεωρείται… φαινόμενο.

3. Γκάμπριελ Βερόν (Παλμέιρας)
Θέση: Επιθετικός
Ηλικία: 17
Αξία 22.5 εκατ. ευρώ

Ο Βερόν έχει αγωνιστεί μόνο για 70′ λεπτά με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας σε τρεις συμμετοχές. Ωστόσο, μετράει 5 γκολ σε 16 εμφανίσεις για την Εθνική Βραζιλίας U17.

2. Ανσου Φατί (Μπαρτσελόνα)
Θέση: Εξτρέμ
Ηλικία: 17
Αξία: 36 εκατ. ευρώ

Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής σε ηλικίας 17 ετών. Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα κατάφερε να δείξει τα 23 παιχνίδια που αγωνίστηκε ότι το μέλλον του ανήκει. Μερικοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω αλλά αυτό δεν τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό.

1. Εντουάρντο Καμαβίνγκα (Ρεν)
Θέση: Κεντρικός μέσος
Ηλικία: 17 ετών
Αξία: 37.5 εκατ. ευρώ

Ο αμυντικός χαφ κάνει μια μεγάλη χρονιά φέτος, καθώς έχει βοηθήσει την ομάδα να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στο γαλλικό πρωτάθλημα. Εχει παίξει σε 24 παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/B_F-LzqF4Po/?igshid=1mvr0t30o6kh6&fbclid=IwAR0gUoSu5LAN5F8OSEjF86gp0aRuK2ftsbjMHzjr2n48K9oUK16i8TYOA9I

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ