Το 2022, η Ρεάλ θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα…

Το 2022, η Ρεάλ θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα…

Η Marca αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ως στόχο να φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης τους Κιλιάν Μπαμπέ και Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ μέχρι το 2022 και αυτό να συνδυαστεί με την ανακατασκευή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη Μαδρίτη, δεν υπάρχει σταθερότητα. Και αυτήν θέλει να ανακτήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το καλοκαίρι του 2020 ή ακόμα και εκείνο του 2021 δύσκολα θα φέρει μία τεράστια αλλαγή στη «Βασίλισσα», καθώς ο κορωνοϊός έχει φέρει στασιμότητα σε πολλά θέματα, ενώ αναμένεται να επηρεάσει τις μεταγραφές το κόστος των οποίων θα πέσει κατακόρυφα.

Ο Πέρεθ όμως, ονειρεύεται ήδη τους νέους «Galacticos»! Έως το 2022, ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» σχεδιάζει να αποκτήσει τους Κιλιάν Μπαμπέ και Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ (ναι και τους δύο μαζί) και μέχρι τότε να έχει φτιάξει το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά διανύει τη «δύση» της καριέρας του. Όνειρο των διοικούντων τη Ρεάλ, είναι μία επιθετική τετράδα η οποία θα σκορπάει… τρομο στους πάντες! Σε όλες τις ομάδες. Και αυτή η τετράδα να αποτελείται από τους Χάαλαντ, Μπαμπέ, Ροντρίγκο και Μάρτιν Όντεγκααρντ. Οι δύο τελευταίοι ανήκουν ήδη στον ισπανικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ