Τέμπας: «Πιστεύω ότι στα μέσα Ιουνίου θα μπορέσει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα»

Τέμπας: «Πιστεύω ότι στα μέσα Ιουνίου θα μπορέσει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα»

O Χαβιέρ Τέμπας δήλωσε αισιόδοξος ότι θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο στην Ισπανία αυτή τη σεζόν ενώ σχολίασε και την απόφαση της Γαλλίας για οριστικό «λουκέτο».

Το «πράσινο φως» για την επιστροφή των ομάδων της La Liga στις προπονήσεις άναψε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ ο οποίος στην ανακοίνωση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης (28/4) για την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ανέφερε ότι οι επαγγελματίες αθλητές θα μπορούν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου να αρχίσουν και πάλι προπονήσεις.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ισπανική Λίγκας, Χαβιέ Τέμπας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για ολοκλήρωση της σεζόν ενώ χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση της Γαλλίας να βάλει «λουκέτο» από τώρα.

«Δεν θα πρέπει να βιαστούμε, αλλά περιμένω ότι στα μέσα Ιουνίου θα μπορέσει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, έχουμε διορία ως τις 28 Ιουνίου για να το πράξουμε» σχολίασε ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας. Νομίζω ότι η απόφαση της Γαλλίας να βάλει τέλος στη σεζόν ήταν βιαστική. Υπάρχει το παράδειγμα της Γερμανίας όπου επανέρχεται η κανονικότητα» είπε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ