Σετιέν: «Κίνητρο για τον Λαουτάρο να παίξει με τον Μέσι»

Σετιέν: «Κίνητρο για τον Λαουτάρο να παίξει με τον Μέσι»

Ο Κίκε Σετιέν μίλησε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Αργεντινός έχει έξτρα κίνητρο για να παίξει στο πλευρό του Μέσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport, ο Κίκε Σετιέν έπλεξε το εγκώμιο του Λαουτάρο Μάρτίνες, βασικού μεταγραφικού στόχου της Μπαρτσελόνα, υπογραμμίζοντας πως, για τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, αποτελεί κίνητρο η ευκαιρία να παίξει με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

«Ο Λαουτάρο είναι μεγάλος παίκτης. Εάν αρέσει στον Μέσι; Θα πρέπει να τον ρωτήσουμε. Όλοι οι καλοί παίκτες μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Μπαετσελόνα. Επιπλέον το να παίξουν με τον Μέσι είναι για πολλούς μεγάλο κίνητρο», υποστήριξε, αρχικά, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Μέσι: «Δεν θα φύγει. Θα είναι πάντα ενωμένος με την Μπαρτσελόνα. Ο Λέο είναι στην Μπαρτσελόνα 20 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν πράγματα στις μεγάλες ομάδες και να υπάρχουν διαμάχες, αλλά λύνονται».

Για τον Φαμπιάν Ρουίθ: «Τον είχα παίκτη για μία σεζόν και ήταν αρκετός χρόνος για να δείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Έχει τεράστιες δυνατότητες και το έβγαλε γρήγορα αυτό. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, τον έβαζα εκεί που ήθελε να παίζει και τα πήγαινε καλά».

Για τον Αρτούρ: «Μιλώ με τη διοίκηση και κανείς δεν μου έχει πει κάτι σχετικά. Επίσης ο Αρτούρ έχει πει δυο φορές ότι θέλει να μείνει. Στη θέση του κι εγώ αυτό θα σκεφτόμουν. Δεν θα άφηνα μια ομάδα σαν κι αυτή, ούτε την ευκαιρία να έχω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου δίπλα μου».

Για τον Πιάνιτς: «Ο Πιάνιτς είναι τρομερός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ριψοκίνδυνο να μιλήσουμε για μεταγραφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ