Ο Λαουτάρο θέλει Μπαρτσελόνα και το δείχνει

Ο Λαουτάρο θέλει Μπαρτσελόνα και το δείχνει

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και πιέζει την Ίντερ να ενδώσει στους μπλαουγκράνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και στέλνει ηδη τα πρώτα μηνύματα στην Ίντερ για να ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή του, αποκαλύπτει η καταλανική «Mundo Deportivo».

Πιο συγκεκριμένα, η καταλανική εφημερίδα φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου φωτογραφία του Αργεντινού φορ έχοντας τίτλο «Θέλει την Μπαρτσελόνα» και να τονίζει στο σχετικό κείμενο.

«Ο παίκτης έχει ενημερώσει ήδη την Ίντερ πως η επιθυμία του είναι να παίξει στο Καμπ Νόου. Ο Λαουτάρο δεν θέλει να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ίντερ, η οποία ζητάει 90.000.000 ευρώ συν μερικούς παίκτες για να τον παραχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια γραπτή συμφωνία του με την Μπάρτσα όμως οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν σημεία επαφής και στον παίκτη αρέσει η προοπτική να πάει στην Βαρκελώνη για να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός φορ έχει πραγματοποιήσει φέτος μία εξαιρετική παραγωγική σεζόν με την Ίντερ έχοντας ως παρτενέρ του του στην επίθεση των Μιλανέζων τον Ρομελού Λουκακού, με τον 22χρονο να μετράει συνολικά 16 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ