Μπέιλ: «Με ενδιαφέρει το MLS»

Μπέιλ: «Με ενδιαφέρει το MLS»

Ο Ουαλός σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την προοπτική του MLS.

Ανοιγμα στο MLS έκανε ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να δηλώνει ότι το πρωτάθλημα των ΗΠΑ βελτιώνεται διαρκώς και θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Μάλιστα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, επισήμανε ότι πάει συχνά για διακοπές στο Λος Αντζελες, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς την προτίμησή του στους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

«Νομίζω ότι είναι μια λίγκα που διαρκώς αναπτύσσεται. Θεωρώ ότι όλο και περισσότεροι παίκτες θα θέλουν να πάνε να παίξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα έχει ενδιαφέρον. Εγώ λατρεύω να πηγαίνω για διακοπές στο Λος Άντζελες. Ειλικρινά μου αρέσει αυτή η λίγκα. Έχει ωριμάσει πολύ με την πάροδο των ετών. Όταν πηγαίνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι για προετοιμασία και παίζουμε εναντίον των ομάδων τους, τα βρίσκουμε δύσκολα. Τα στάνταρ αυξάνονται συνεχώς. Νομίζω ότι οι σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα συνεχώς βελτιώνονται», ανέφερε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν και είναι πολύ πιθανό στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από το ρόστερ της ισπανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ