Τρομερές αποκαλύψεις από τον Ροσέλ: «Στη φυλακή έγινα φίλος με έναν δολοφόνο!» (vid)

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Ροσέλ: «Στη φυλακή έγινα φίλος με έναν δολοφόνο!» (vid)

Ο Σάντρο Ροσέλ προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τη φυλακή και τα όσα έζησε τους μήνες που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα.

Περιστατικά από την εμπειρία του στη φυλακή, συνεχίζει να αποκαλύπτει ο Σάντρο Ροσέλ, με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να παραδέχεται πως έγινε φίλος με έναν ο οποίος είχε δολοφονήσει τη σύντροφό του.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «La Sexta», ο Ροσέλ προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για όσα έζησε μέσα στη φυλακή, τονίζοντας μάλιστα πως έγινε φίλος με έναν δολοφόνο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένας τύπος που εκτιμήσαμε πολύ εγώ και ο Τζουάν (ο Μπεσόλι, συνέταιρος του Ροσέλ), ήταν πολύ πιο νέος από εμένα. Γίναμε φίλοι του, επιστρέφαμε στο κελί και αναρωτιόμασταν: ‘Πως μπορούμε να αγαπάμε έναν τύπο που έχει σκοτώσει».

Ο Ροσέλ, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα από τον Ιούλιο του 2010 έως και τον Ιανουάριο του 2014, όταν παραιτήθηκε εξαιτίας του οικονομικού σκανδάλου με την μεταγραφή του Νεϊμάρ, εξήγησε ότι «η κατάσταση εκεί μέσα είναι πολύ ζόρικη. Λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε φίλοι αυτού του ανθρώπου, αλλά ήμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ