Μαρσέλο: «Δεν μπορείς να διαλέξεις Μέσι ή Κριστιάνο»

Μαρσέλο: «Δεν μπορείς να διαλέξεις Μέσι ή Κριστιάνο»

O Mαρσέλο κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στον Λιονέλ Μέσι, με τον Βραζιλιάνο της Ρεάλ Μαδρίτης να τονίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι κάποιος υπερέχει.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο γράφουν την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο, με τον Μαρσέλο να παίρνει θέση για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιρστής αυτήν την στιγμή.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο Instagram με τον Φάμπιο Καναβάρο και ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους έθεσε στον Βραζιλιάνο το δίλημμα που ταλανίζει τους ποδοσφαιρόφιλους στον πλανήτη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις πως υπερέχει ο ένας ή ο άλλος. Έχω παίξει 10 χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το κίνητρο που σου δίνει για να βελτιωθείς κοντά του είναι μοναδικό. Τρομερό.

Ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να σε «σκοτώσει» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Να νομίζεις ότι τον έχει υπό τον έλεγχό σου και ξαφνικά να μην ξέρεις τι σου συμβαίνει στο γήπεδο. Μιλάμε για δυο φαινόμενα. Στον καθένα μπορεί να αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω ή λίγο λιγότερο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ