«Προβάρει» τα μπλαουγκράνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (pic)

«Προβάρει» τα μπλαουγκράνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (pic)

Πολύ κοντά στη συμφωνία για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα.

Ακόμη κι αν η πανδημία έχει «παγώσει» τα πάντα στο ποδόσφαιρο, η επιθυμία της Μπαρτσελόνα για απόκτηση επιθετικού, δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Τα σενάρια και τα ονόματα που έχουν «παίξει» το τελευταίο διάστημα είναι πολλά αλλά αυτός που φαίνεται πως κερδίζει τη θέση δίπλα στον Μέσι, είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σύμφωνα με την «Sport» που φιλοξενεί το θέμα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, η συμφωνία των Καταλανών με την Ίντερ για τον Αργεντινό, είναι προ των πυλών. Το deal θα περιλαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 60 εκατ. ευρώ ενώ η ιταλική ομάδα θα πάρει ως αντάλλαγμα και δύο παίκτες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Ο Λαουτάρο πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν φέτος καθώς σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους «νερατζούρι», μέτρησε 16 γκολ και 4 ασίστ και θεωρείται ο ιδανικός για να σταθεί δίπλα στον Μέσι και να αντικαταστήσει μελλοντικά τον Λουίς Σουάρες.

Πιθανότατα βέβαια αυτή η μεταγραφή να βάζει τέλος στις όποιες πιθανότητες της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ αφού ειδικά μετά και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο λόγω του ιού, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ