Φοβούνται την επιστροφή οι παίκτες της Εϊμπάρ

Φοβούνται την επιστροφή οι παίκτες της Εϊμπάρ

Με επιστολή τους, οι ποδοσφαιριστής της Εϊμπάρ ξεκαθαρίζουν πως ναι μεν τους λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να υπάρχει ασφάλεια για να γυρίσουν στα γήπεδα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η επιστροφή των ισπανικών ομάδων στις προπονήσεις, αλλά παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Εϊμπάρ εκφράζουν επιφυλάξεις.

Και μάλιστα, σε επιστολή που υπογράφουν όλοι μαζί, δεν κρύβουν την αγωνία τους και τον φόβο τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μας και τίποτα δεν μας δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να γυρίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Χωρίς το ποδόσφαιρο είμαστε άδειοι. Όπως δυστυχώς θα είναι οι εξέδρες των γηπέδων από εδώ και πέρα. Όπως συμβαίνει και με το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, μας ενδιαφέρει η κατάσταση που αφορά την υγεία. Είμαστε προνομιούχοι, αλλά εκτός από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι. Εκατομμύρια άνθρωποι επέστρεψαν στις δουλειές τους και μάλιστα με λιγότερη προσοχή και λιγότερα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με εμάς. Δεν είναι δίκαιο, το αναγνωρίζουμε.

Φοβόμαστε να αρχίσουμε μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορούμε να κρατήσουμε την βασική προϋπόθεση που θέτουν οι ειδικοί: τη φυσική απόσταση. Δεν θα θέλουμε να μολυνθούμε, να μολύνουμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας ή να συμβάλουμε στην πρόκληση νέου κύματος επιδημίας.

Ζητάμε εγγυήσεις, απαιτούμε υπευθυνότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ