Μπαρτσελόνα : Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Κοουτίνιο (vid)

Μπαρτσελόνα : Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Κοουτίνιο (vid)

Τη Δευτέρα (8/1) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Φελίπε Κοουτίνιο από την Μπαρτσελόνα. Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των Καταλανών σχετικά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Μετά από έξι μήνες έντονης πίεσης και σκληρών διαπραγματεύσεων, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Φελίπε Κοουτίνιο από την Λίβερπουλ, σε μια μετεγγραφή που έφθασε τα 120.000.000 ευρώ (το φιξ ποσό, +40.000.000 ως μπόνους επίτευξης στόχων) και αποτελεί τη δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία, μετά από αυτή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν (222.000.000, τα 180.000.000 του Μπαμπέ θα δοθούν το επόμενο καλοκαίρι) τον περασμένο Αύγουστο.

O 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από χθες στη Βαρκελώνη και όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, τη Δευτέρα (8/1) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του σε κοινό και δημοσιογράφους.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, στη 13:30 θα υπογραφούν τα συμβόλαια στην αίθουσα Presidential Anteroom, στις 14:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο Roma Lounge, στις 14:45 θα φωτογραφηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νόου (το γήπεδο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, τα εισιτήρια όμως περιορισμένα) και στις 15:30 (ώρες Ελλάδος) θα παραχωρήσει στην αίθουσα Auditorium 1899 την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να γνωστοποιούν πώς η όλη διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ